Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.

Πώς να διαλέξετε τις βέρες του γάμου σας

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΒΕΡΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ.

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Κάθε λεπτομέρεια του γάμου σας έχει σημασία καθώς είναι αυτές που θα κάνουν ξεχωριστή αυτή τη μέρα, άλλα θα δώσουν και το προσωπικό σας στίγμα.

Ένα από τα πιο διαρκή στοιχεία στη λίστα αυτών των λεπτομερειών, είναι οι βέρες.  Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες που η επιλογή του σωστού σχεδιασμού είναι τόσο συναρπαστική όσο και προκλητική.

 

Ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας;

Το δαχτυλίδι μου πρέπει να είναι συμβολικό;

Το δαχτυλίδι χρησιμοποιείται ως σύμβολο ενότητας, αγάπης και αιωνιότητας στη γαμήλια τελετή, αλλά ο σχεδιασμός του μπορεί να φέρει τον συμβολισμό και σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο.
Οι βέρες σας μπορούν να αντιπροσωπεύουν τα χαρακτηριστικά που σας ορίζουν σαν ζευγάρι και να συμβολίζει το δεσμό μεταξύ σας, με μια μοναδική λεπτομέρεια.

Λεπτομέρειες στο σχέδιο ή ακόμα και επιγραφές που δίνουν την ευκαιρία να επισημανθεί μια σημαντική φράση, δίνουν έναν προσωπικό χαρακτήρα στις βέρες.Με πέτρες ή Χωρίς πέτρες;


Tο κόσμημα των αρραβώνων συχνά επιλέγονται τα πολύτιμα πετράδια, αλλά υπάρχουν διαφορετικές δυνατότητες σε μια βερα. Η προσωπικότητά σας μπορεί να καθορίσει την επιλογή σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Αν προτιμάτε την απλότητα, μια κλασσική βέρα με ένα λιτό σχεδιασμό είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Επίσης δίνει μια εντυπωσιακή αντίθεση με ένα περίτεχνο δαχτυλίδι αρραβώνων.
Αντίθετα μια βέρα με μικρά διαμάντια προσφέρει μια πολυτελή εμφάνιση. Αν αγαπάτε τη λάμψη μια βέρα με πέτρες, θα δώσει αυτό που ζητάτε.


Το υλικό έχει σημασία;

Παραδοσιακά οι βέρες είναι από κίτρινο χρυσό, αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές. Το ροζ χρυσό προσφέρει πιο ρομαντικές αποχρώσεις, τέλειο για να καταγράψει το συναίσθημα της ημέρας του γάμου σας.
Τα σύγχρονα σχέδια με συνδυασμό δυο υλικών όπως κίτρινο χρυσό και λευκό χρυσό, είναι ιδιαίτερα όμορφα.


Τι φινίρισμα μπορώ να έχω σε μια κλασσική βέρα;

Το τελικό αποτελέσματα για να αναδειχθούν οι βέρες σας, είναι το φινίρισμα.
Το σφυρήλατο μέταλλο είναι ασυνήθιστο και ελκυστικό. Ένα πολύπλευρο φινίρισμα σε μια κλασσική βέρα είναι θεαματική. Ένα χαραγμένο χείλος είναι κομψό. Ένα λοξό φινίρισμα δημιουργεί ένα πανέμορφο μοτίβο.


Μπορώ να σχεδιάσω το δικό μου γαμήλιο δαχτυλίδι;

Πολλά ζευγάρια πιστεύουν ότι περιορίζονται στις επιλογές που μπορεί να προσφέρει ένα κοσμηματοπωλείο. Αντιθέτως ένας ειδικευμένος τεχνίτης - κοσμηματοπώλης, μπορεί επίσης να δημιουργήσει το δαχτυλίδι των ονείρων σας καθοδηγούμενος από τις προτιμήσεις σας.
Καταγράψτε τα στοιχεία που αγαπάτε (μέταλλα- πέτρες) και δημιουργήστε το σχέδιο σας ή ακόμα χρησιμοποιήστε ένα πρότυπο σχέδιο και κάνετε τις αλλαγές που εσείς θέλετε.

Ένας ειδικευμένος τεχνίτης δεν θα σας απογοητεύσει και θα σας δώσει τη δυνατότητα και την ελευθερία να αυτοσχεδιάζετε.


Ο σχεδιασμός της βέρας είναι λοιπόν αυτή η λεπτομέρεια που θα αγαπήσετε περισσότερο και θα ξεχωρίσει. Οι βέρες αντιπροσωπεύουν τις ελπίδες σας, τα όνειρά σας και τη δέσμευσή σας.

 

Βάλτε λοιπόν το προσωπικό σας στιλ για μια τελεία επιλογή.

 

				

Comments

Leave your comment