Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.

Η soiledis.gr σε όσα κοσμήματα παρέχει γραπτή εγγύηση, σας εγγυάται την καθαρότητα του μετάλλου, την ποιότητα των πολύτιμων πετρών και την καλή κατασκευή των προϊόντων. Οι εγγυήσεις των κοσμημάτων δεν σχετίζονται με χρονικό όριο πάρα μόνο την ποιότητα του προϊόντος την ώρα που παραδίδεται.

Τυχόν γρατσουνιές, αποκολλήσεις πετρών, τομές, κοψίματα, απώλεια λάμψης/χρώματος ή οποιαδήποτε άλλη φθορά λόγω χτυπημάτων, κακής/απρόσεκτης χρήσης, η παρατεταμένης χρήσης, δεν καλύπτονται από την εγγύηση και δεν νοείται επιστροφή, αντικατάσταση ή δωρεάν αποκατάσταση του προϊόντος.

Εξαίρεση αποτελούν κατασκευαστικά σφάλματα ή ατέλειες του προϊόντος, που σε κάθε περίπτωση οφείλεται όπως τα παρατηρήσετε και να μας τα γνωστοποιήσετε εντός 30 ημερολογιακών ημερών απο την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Η εταιρεία μας οφείλει ως εκ τούτου σε εύλογο χρονικό διάστημα να σας επισκευάσει το προϊόν, η σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής του να σας το αντικαταστήσουμε με νέο. Πέραν αυτού του διαστήματος, συναινείτε στην αποδοχή της καλής κατασκευής του προϊόντος και δεν έχετε καμία απαίτηση απο την εταιρεία μας για μελλοντική φθορά του.