Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.

Στην SOILEDIS JEWELRY θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να είναι 100% ευχαριστημένοι από τις αγορές τους και τα προϊόντα μας. Στην περίπτωση όμως που το προϊόν που αγοράσατε είναι ελαττωματικό ή διαφέρει με αυτό που είδατε στο site, είτε στην εικόνα, είτε στην περιγραφή του, μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 14 μέρες από την ημέρα παραλαβής του.

Το e-shop θα σας επιστρέψει το συνολικό ποσό του κόστους του προϊόντος. Οι πληρωμές γίνονται μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό, πιστωτικής κάρτας ή και αντικαταβολής στην περίπτωση που βρίσκεστε εντός Ελλάδας. Για να ενεργοποιήσετε την διαδικασία της επιστροφής, θα πρέπει πρώτα να στείλετε ένα email στο soilediseshop@gmail.com για να μας ενημερώσετε. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν, το αξιολογήσουμε και δούμε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα σας το αντικαταστήσουμε ή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα στον λογαριασμό σας.

Στην σπάνια περίπτωση που ζητήσετε αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα στο προϊόν, μπορείτε να παραγγείλετε ένα άλλο προϊόν. Εάν κάνετε ειδική παραγγελία χειροποίητου προϊόντος, η Kostis Jewellery δεν δέχεται επιστροφές.

Αλλαγές χωρίς την απόδειξή αγοράς  δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Σε περίπτωση που ένα κόσμημα σπάσει τότε η SOILEDIS JEWELRY δεν φέρουν καμία ευθύνη παρά μόνο αν έσπασε κατά την μεταφορά του προς εσάς.

Το κόστος της επιστροφής του προϊόντος σε κάθε περίπτωση επιβαρύνει τον πελάτη.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Παρακαλούμε στείλτε ένα email στο soilediseshop@gmail.com, ή καλέστε στο +30 210 4824450. Αν η ενημέρωση γίνει μέσω mail θα θέλαμε να μας γράψετε τα παρακάτω στοιχεία:

Όνομα

Επώνυμο

Αριθμός Παραγγελίας

Διεύθυνση email

 

Οι παραπάνω πληροφορίες πρέπει να είναι ακριβείς και ίδιες με τα στοιχεία παραγγελίας για να μπορέσει να γίνει η επιβεβαίωση των στοιχείων σας. Επίσης θα παρακαλούσαμε να μας στείλετε ένα τηλέφωνο ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία πιο γρήγορα.

Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια ώστε το αίτημά σας να επεξεργαστεί και ολοκληρωθεί άμεσα.