Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.

Ποιοι είμαστε

Η ιστορία μας με τα κοσμήματα ξεκίνησε πριν από περίπου τριάντα χρόνια, όταν ο Νίκος Σοϊλέδης άνοιξε ένα εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας στο κέντρο της Αθήνας, όπου κατασκεύαζε ξεχωριστές, πολύτιμες δημιουργίες. Η αγάπη του για το κόσμημα ήταν τόσο μεγάλη που πέρασε στο γιο του, Σταύρο. Ο Σταύρος, με σπουδές στη Γεμολογία και πτυχίο στην Αδαμαντολογία, στο κεντρικό κατάστημα που διατηρεί στο Μοσχάτο, με τη φρέσκια του ματιά και καινούριες ιδέες, έφερε έναν αέρα ανανέωσης στη συλλογή κοσμημάτων, διατηρώντας πάντα τις κλασσικές πρακτικές του πατέρα του που διασφαλίζουν την ποιότητα.

Οι δημιουργίες μας

Η κομψότητα και το στυλ βρίσκουν μορφή στα ιδιαίτερα χειροποίητα κοσμήματα του SOILEDIS Jewelry: με ιδιαίτερες τεχνικές, φαντασία και δημιουργικότητα, τα υλικά που χρησιμοποιούμε (ασήμι, χρυσός) “παντρεύονται” με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, δημιουργώντας μοναδικά, περίτεχνα σχέδια που απευθύνονται σε όλους τους τύπους γυναικών. Η αγάπη μας για τη δουλειά μας, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η ποιότητα των δημιουργιών μας είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος. Όραμά μας είναι να προσδώσουμε με τις δημιουργίες μας μία ιδιαίτερη νότα σε κάθε εμφάνιση.

Κάθε κόσμημά μας έχει μία ξεχωριστή λεπτομέρεια, κρύβει πίσω του μία ιστορία. Ανακαλύψτε τη δική σας στις δημιουργίες μας!